Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro in Opvliegers 4 – Trossen Los

Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro in Opvliegers 4 – Trossen Los

Vandaag maakt Rick Engelkes Producties bekend dat Rian Gerritsen Antje Monteiro vervangt in Opvliegers 4 – Trossen Los!. Antje Monteiro speelde drie theaterseizoenen lang in de succesvolle vriendinnencomedy, maar gaat komend seizoen de rol vervullen van Donna in de musical Mamma Mia!. Rian Gerritsen (afgelopen maanden te zien in de hit-serie De Luizenmoeder) gaat vanaf december 2018 samen met Sandra Mattie, Joanne Telesford en Anouk van Nes in Opvliegers 4 – Trossen los op reis. Dit keer kiezen de vrouwen, allen in een fase waar ze het liever niet over willen hebben, maar waar onbedaarlijk om gelachen kan worden, voor een reis met een cruiseschip. 
 
Opvliegers 4 – Trossen Los!
Loes (Rian Gerritsen) speelt de zus van Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro). Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek (Sandra), Joke (Anouk) en Shirley (Joanne) tegen. Ze gaan op reis, maar hebben allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van het schrijven van kinderboeken, een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar het roken van twee pakjes sigaretten per dag, heeft haar zangstem geen goed gedaan. En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.
 
Rian Gerritsen
Rian Gerritsen (1971) is onder meer bekend van de televisieseries Van Speijk , Dokter Deen, Celblok H, Spangas en De Luizenmoeder en de films Langer Licht, De wederopstanding van een klootzak en Kidnap. Na haar afstuderen (Toneelschool Arnhem) speelde ze jaarlijks in meerdere theaterproducties bij onder andere Art&Pro, de Theatercompagnie, Het Nationale Toneel, Theater het Amsterdamse Bos, TG Bloody Mary, Bos Theaterproducties, Suburbia en PS Theater in Leiden. Recent speelde zij in de voorstelling De Vader. Rian werkte ook veel in het jeugdtheater (Wederzijds en De Toneelmakerij). Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Italiaanse film Duo piccoli Italiani van Paulo Sassenelli.
 
ALGEMENE INFORMATIE
Producent: Rick Engelkes Producties
Cast: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford
Regie: Martin Michel   
Tekst: Allard Blom
Muziek: Jeroen Sleyfer
Première: 4 december 2018 in het DeLaMar Theater Amsterdam
Website: www.rep.nu
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.