Reprise voor theatervoorstelling Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour

Reprise voor theatervoorstelling Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour

Aanstaande zondag, 13 september, start in ’t Waarhuis te Aduarderzijl de reprise van het programma Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour. De wereldberoemde Aznavour schreef meer dan duizend liedjes: For me formidableHier encoreLa Mamma en She. Hij zong in het Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Maar niet in het Nederlands. Hierin vond Marijn Brouwers zijn opdracht: hij maakte een selectie uit Aznavours’ rijke repertoire en verzamelde en vertaalde de liedjes. Na veel lof en belangstelling van publiek en pers is de voorstelling dit seizoen nog 25 keer te zien door het hele land.

Op 11 december, richting het einde van de tournee, is Brouwers met deze voorstelling te zien in Het Concertgebouw in Amsterdam. Speciale gast die avond is Liesbeth List, de enige Nederlandse artiest die ooit een duet met Aznavour zong. Ze worden begeleid door Marc-Peter van Dijk (piano), Reyer Zwart (contrabas) en Teus Nobel (trompet/flugelhorn). Marijn stond in 2014 al twee keer eerder in het Concertgebouw met zijn theatrale ode aan Frans Halsema.

Na de hommage aan Aznavour gaat Brouwers vanaf mei 2016 samen met Jenny Arean het theater in. Het tweetal brengt nummers uit de 55 jaar dat Arean op het podium staat, zoals Beloof het me, Joodse vrouw en Amsterdams Parfum. Daarnaast schrijft Brouwers voor haar en hemzelf een aantal nieuwe nummers. De voorstelling gaat op 16 mei in première in De Kleine Komedie in Amsterdam en is tot en met december 2016 te zien.

www.marijnbrouwers.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.