Reportage open repetitie musical Pretty Woman

Reportage open repetitie musical Pretty Woman

Op dinsdag 5 september was er een persmoment tijdens de repetitieperiode van de musical Pretty Woman. In aanloop naar de grote première op 8 oktober gaven zij een kijkje in de keuken tijdens het creatieve maakproces van de musical. De volledige cast liet een exclusieve preview zien in de repetitiestudio’s van Stage Entertainment.
Pretty Woman gaat over de relatie tussen de succesvolle zakenman Edward Lewis (Kooijman) en escortdame Vivian Ward (Slaap). Wat begint als een nietszeggende ontmoeting voor één avond, groeit al snel uit tot meer. Edward neemt Vivian mee naar enkele zakelijke events, waar de twee elkaar én zichzelf al snel beter leren kennen. Ondanks de grote tegenstelling tussen zijn meedogenloze karakter en haar eerlijkheid worden de twee verliefd. Maar heeft de verhouding tussen de twee tegenpolen ook een toekomst?

Geniet in het Beatrix Theater vanaf 21 september van de musical Pretty Woman, naar de gelijknamige film uit 1990.

Met oa: Shanna Slaap, Jan Kooijman, Dana van der Geer, Mitch Wolterink en Reinier Démeijer.

Meer informatie: https://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/prettywoman?gclid=CjwKCAjwo9unBhBTEiwAipC11wt80OQ2M3vJ38t_CrCRQhSvLTeTIq1LL8nD633L95YdKANyWWjjwxoCsssQAvD_BwE

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.