Repetities wereldse theatershow Rupsje Nooitgenoeg  deze week gestart in Amsterdam

Repetities wereldse theatershow Rupsje Nooitgenoeg deze week gestart in Amsterdam

Vanaf eind september in meer dan 60 theaters in Nederland en België 

Hilversum, 11 september 2018 – In 2019 viert Rupsje Nooitgenoeg haar 50-jarig jubileum, nadat het boek in 1969, geschreven door Eric Carle, voor het eerst werd gepubliceerd. Dit jaar brengen Just4Kids en Mark van Ierssel de magische theatershow over het wereldberoemde rupsje, die reeds te zien was in onder andere Amerika en Londen, naar Nederland. De repetities zijn deze week gestart met een jonge getalenteerde cast: Ilse Klein Geltink, Kate Hoffman en Robin de Weert, onder regie van Kelly Albas. De eerste try-out vindt plaats op 29 september aanstaande.

De hartverwarmende theatershow brengt naast het altijd hongerige rupsje maar liefst 75 karakters uit vier bekende verhalen tot leven. Jong en oud worden door middel van licht, geluid en beeld ondergedompeld in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. De show belooft een feest der herkenning te zijn voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, geproduceerd door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, gaat op zondag 21 oktober 2018 in première in het Zaantheater en is daarna te zien in Nederland en Vlaanderen.

Praktische informatie:
Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar
Speelduur: 55 minuten
Speellijst en kaarten: http://just4kids.nl/rupsjenooitgenoeg/ 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.