Repetities ‘WE WANT QUEEN’ van start

Repetities ‘WE WANT QUEEN’ van start

De repetities voor het theaterconcert ‘WE WANT QUEEN’ zijn vanmorgen officieel van start gegaan in de Sound Vision Studio in Arnhem. Na het aansnijden van de taart ging de cast, crew en band dan ook direct van start met het instuderen van al het Queen-materiaal voor de uitverkochte concertreeks op 21 en 22 februari in Wijk bij Duurstede.

‘WE WANT QUEEN’ betreft een theaterconcert vol met hits van Queen gebracht door een 5-koppige live band onder vocale leiding van acht artiesten, waaronder John Vooijs, Maike Boerdam en Marjolein Teepen. Het doel van STENT Producties is om kwalitatief hoogwaardig toptheater te produceren in kleine theaters.

Volgens Giovanni Sturkenboom, de producent van STENT Producties, voldoet ‘WE WANT QUEEN’ aan alle eisen van dit recept: ‘’Toen ik aan deze productie begon wist ik, in vergelijking met de voorgaande productie ‘SIETSKE LIVE!’, dat ik weer een stap verder wil gaan in het maken van kleinschalig toptheater. Ik wil namelijk laten zien dat je zoveel mogelijk eruit kan halen wat er in zit. Men koopt tegenwoordig niet zo maar meer een kaartje en ik vind dat je dan verplicht bent naar jezelf, de partners maar zeker het publiek om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren. Met ‘WE WANT QUEEN’ heb ik daar de volste vertrouwen in. We hebben een fantastische live band, die voorafgaand aan de officiële repetities al lange dagen heeft gerepeteerd, grote (musical)namen en aanstormend talent. De combinatie van beide zal ten goede komen van de kwaliteit van de productie en tevens laten zien dat theaterland wederom weer veel talent kent.

Ik hoop met dit concert te kunnen bereiken dat men ook in kleine theaters kan genieten van professioneel top niveau, zich laten verassen maar ook tegelijkertijd de herkenbaarheid terug krijgen van al die te gekke hits van vroeger. Hoewel we nog lange repetitiedagen hebben, waarbij we klokje rond werken, heb ik er enorm veel vertrouwen in. Tenslotte ben ik alleen maar dankbaar dat ik, op mijn jonge leeftijd als producent, een concert mag neer zetten met een fantastische cast, crew en band die ook nog eens viermaal uitverkocht is.’’

Het concert zal op 21 februari driemaal te zien zijn om 12:30 uur, 16:00 uur en 20:30 uur en op 22 februari om 20:00 uur in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede.

Artiesten: John Vooijs, Maike Boerdam, Marjolein Teepen, Sander van Voorst tot Voorst, Barry Bogman, Marije van Sonsbeek, Barbe van den Brand en Michiel de Meyer.

Meer informatie is te vinden op www.wewantqueen.nl waar men zich tevens ook kan inschrijven op de wachtlijst voor tickets. Men wordt dan op volgorde van binnenkomst als eerste benaderd wanneer er plaatsen vrij komen en/of er extra concerten bijgeboekt worden.

FOTO: Andy Doornheim

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.