Repetities van start voor Thomas De Stoomlocomotief Theatertour

Repetities van start voor Thomas De Stoomlocomotief Theatertour

Op dinsdag 17 november zijn in de studio van Van Hoorne Entertainment de 1e repetities van start gegaan voor de nieuwe tour van Thomas De Stoomlocomotief.

Thomas De Stoomlocomotief, bekend van de succesvolle tv-serie, komt dit jaar terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders ‘Thomas en het Circus’. Natuurlijk komen alle bekende figuren uit de TV-serie voorbij, waaronder Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote, rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het Verhaal

Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Thomas De Stoomlocomotief tourt door Nederland en België vanaf 11 december 2015 t/m 11 juni 2016. De eerst voorstelling vindt plaats in De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

Meer informatie:www.ThomasTheatertour.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.