Repetities van start voor Peppa PigLive!

Repetities van start voor Peppa PigLive!

In de Van Hoorne Studio’s zijn deze ochtend de repetities begonnen van de familiemusical ‘Peppa Pig Live! -Schoolreisje naar het Strand’. Een enorme appeltaart werd aangesneden om dit moment te vieren. De vrolijke voorstelling is vanaf zaterdag 3 oktober2020 in de Nederlandse theaters te zien.
Spelletjes spelen, avonturen beleven én… in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! -Schoolreisje naar het Strand’.
Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rug tassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze super gezellige reis?
Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoe dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! -Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Peppa Pig Live! -Schoolreisje naar het Strand is van zaterdag 3 oktober2020 tot en met zondag 6 juni 2021te zien in het theater.

FOTO:©Wim Lanser

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.