Repetities “Spring Awakening” gestart in Hilversum!!

Repetities “Spring Awakening” gestart in Hilversum!!

In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum zijn de repetities gestart van de musicalproductie “Spring Awakening”. Na het overweldigende succes en lovende recensies van o.a. “Legally Blonde” en “RENT”, is dit de allernieuwste musicalproductie van Plzier Entertainment. Als startsein van de repetitieperiode is met de cast, traditiegetrouw, een speciale taart aangesneden. Na afloop van het taartmoment is de cast gelijk goed van start gegaan met een scriptlezing van het gehele stuk.

Spring Awakening:
“Alles is kut!” De titel van het explosieve nummer uit Spring Awakening, die de vibe van deze succesvolle poprock-musical weergeeft. Een musical met hedendaagse pop-rockmuziek, dat in geweldig contrast staat met het verhaal van toen. Stel je eens voor: een school in 1891 met strikte docenten en leerlingen ingesnoerd in donkere schooluniformen. Hun pakken lijken wel dwangbuizen en door hun hoge zwarte veterschoenen voelt het wel alsof ze in het leger zitten. De jongeren zijn op zoek naar hun identiteit en seksualiteit, terwijl school, kerk en ouders elk opkomend gevoel compleet onderdrukken. Maar in hun gedachten breken ze los, op zoek naar antwoorden op vragen die ze niet mogen stellen. Een zoektocht met verstrekkende gevolgen. Het verhaal is een bewerking van het toneelstuk Frühlings Erwachen van Frank Wedekind uit de (eind) negentiende eeuw. Het was toen mega controversieel vanwege de thema’s waar de jongeren in het stuk mee dealen: homoseksualiteit, misbruik, abortus en zelfmoord. Onderwerpen die vandaag de dag nog altijd actueel zijn.  

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober zal “Spring Awakening” te zien zijn in het Polanentheater te Amsterdam. Meer informatie over “Spring Awakening” en Plzier Entertainment is te vinden op: www.plzier.nl

Houd onze socials goed in de gaten voor leuke backstage beelden:
Facebook: https://www.facebook.com/PlzierEntertainment/
Instagram: https://www.instagram.com/plzier_entertainment/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.