Repetities “Sint Mysterie” feestelijk van start.

Repetities “Sint Mysterie” feestelijk van start.

In Hilversum zijn vandaag de repetities begonnen van de door Plzier Entertainment geproduceerde Sinterklaas voorstelling “Sint Mysterie”. Eind november/begin december vindt in diverse theaters in Nederland deze spannende, interactieve en muzikale Sinterklaas voorstelling plaats. In deze periode wordt de show 12 keer gespeeld voor diverse basisscholen (meer dan 2700 kinderen). De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 3 tot 12 jaar.

“Sinterklaas is weer in Nederland. Lucas (gespeeld door Joey de Boer) en Lisa (Wieke Veldman) hebben ook dit jaar weer een verlanglijstje gemaakt en zijn benieuwd wat ze zullen krijgen op 5 december. Als Lucas en Lisa uit school komen, komt er een extra uitzending van het Sint Nieuws met Willemijn (Kirsten Majoor). Sinterklaas wil terug naar Spanje?
Oh Nee! Hoe is dit mogelijk? Waarom wil Sinterklaas terug naar Spanje? Zullen Luca en Lisa er achter komen? Misschien lukt het wel met de hulp van de DJ-Piet (Nino den Hollander), Dans Piet (Amber Becker) en RijmPiet (Milou Margaroli). Beleef dit spannende avontuur mee tijdens de muzikale Sinterklaas voorstelling “Sint Mysterie”.

Bedenkers en initiatiefnemers Guido Dijkstra (muziek en regie) en Nick Homan (producent en schrijver), eigenaren van Plzier Entertainment, hebben een duidelijke reden voor het uitvoeren van deze muzikale Sinterklaas voorstelling: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen van de basisschool in aanmerking komen met diverse culturele activiteiten, waaronder het bezoeken van een voorstelling in een echt theater. De culturele potjes van basisscholen zijn niet groot, waardoor dit soort theateruitjes vaak geen doorgang kunnen vinden. Doordat we onze Sinterklaas voorstelling aanbieden voor een low budget prijs, zorgen wij ervoor dat het voor elke school toegankelijk is. Het is ons ook dit jaar weer gelukt om een muzikale en interactieve Sinterklaas voorstelling neer te zetten!”

De Sinterklaas voorstelling “Sint Mysterie” is in totaal 12 keer te zien in Nigtevecht (Dorpshuis), Leeuwarden (Zalen Schaaf), Hilversum (Podium De Vorstin) en Arnhem (Posttheater).

Meer informatie over “Sint Mysterie” is te vinden op:
Website: www.plzier.nl
Facebook: www.facebook.com/plzierentertainment
Instagram: www.instagram.com/plzier_entertainment

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.