Repetities “High School Musical” Arnhem gestart!

In Arnhem zijn woensdag 28 augustus de repetities begonnen van de door Plzier Entertainment geproduceerde amateurmusical “High School Musical”. Als startsein van de repetitieperiode is met de cast, gevormd met 24 jongeren uit Arnhem en omstreken, een speciale en heerlijke slagroomtaart aangesneden. High School Musical zal zaterdag 6 juni 2020 te zien zijn met twee shows in het Posttheater te Arnhem.

Het is de tweede keer dat Plzier Entertainment Disney’s High School Musical op de planken brengt. 13 oktober 2019 zal de Hilversumse cast de musical gaan opvoeren in De Vorstin te Hilversum. Kaarten verkrijgbaar voor HSM Hilversum: www.plzier.nl.

High School Musical
Wanneer Troy Bolton en Gabriëlla Montez tijdens een karaokewedstrijd met elkaar moeten zingen, ontdekken ze dat ze beiden een talent en passie voor zingen hebben. Maar er wordt van beiden hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam, waar hij aanvoerder van is, naar de overwinning leiden en Gabriëlla moet hetzelfde doen met haar scheikundeclub. Als hun vrienden erachter komen dat zij auditie hebben gedaan voor een schoolmusical, breekt de hel los op East High!
Skaters willen klassieke muziek maken, nerds willen hip-hop dansen en de sporters lijken mee te willen doen met “Heel Holland Bakt”. De vrienden van Troy en Gabriëlla willen dan ook het liefst zo snel mogelijk een eind maken aan deze hype om ‘anders’ te zijn. Sharpay (voorzitter van de toneelclub) en broer Ryan zijn ook niet bepaald blij met deze hele situatie, omdat zij ineens moeten vechten om de hoofdrollen van de schoolmusical.

Op zaterdag 6 juni 2020 zal “High School Musical” te zien zijn in het Posttheater te Arnhem.
De kaartverkoop voor Arnhem zal december 2019 van start gaan.

Meer informatie over “High School Musical” is te vinden op:
Website: www.plzier.nl
Facebook: https://www.facebook.com/PlzierEntertainment/
Instagram: https://www.instagram.com/plzier_entertainment/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.