Repetities Harrie Let Op de Kleintjes begonnen!

Repetities Harrie Let Op de Kleintjes begonnen!

Harrie Let Op De Kleintjes is de titel van de nieuwe komedie van Jon van Eerd die dit seizoen vanaf eind oktober in de Nederlandse theaters te zien is. Na de huidige productie Harrie Babba is Harrie Let Op De Kleintjes de tweede theaterproductie van Pretpakhuis, het in 2015 door hem en zijn man Ton Fiere opgerichte productiehuis. 

 

Van Eerd kruipt in deze wederom zelf geschreven en geproduceerde theaterproductie opnieuw in de huid van Harrie Vermeulen, de hoofdpersoon die eerder schitterde in succesvolle komedies van zijn hand als Oranje Boven, Kantje Boord, de Bonbonfabriek, Harrie en de twee Meesters en Harrie Babba. De andere rollen in de voorstelling worden gespeeld door Arie Cupé, Margo Dames, Zjon Smaal en April van Amelsvoort.

Harrie Let Op De Kleintjes

In Harrie Let Op De Kleintjes raakt Harrie Vermeulen in de problemen als hij een avond moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er weer een enorme puinhoop van. En wat als de baby’s verdwenen zijn? Harrie Vermeulen is dwaas en klunzig, maar hartveroverend en grappig. Hij belandt telkens in de meest kolderieke, dolkomische situaties.

 

Cast: Jon van Eerd, Arie Cupé, Margo Dames, Zjon Smaal en April van Amelsvoort

Script: Jon van Eerd

Muziek: Marco Braam

Regie: Caroline Frerichs

Decor: Jos Groenier

Lichtontwerp: Bart van den Heuvel

Kostuums: Arno Bremers

Producent: Pretpakhuis

Website: www.pretpakhuis.nl  en  www.jonvaneerd.nl  en  www.harrievermeulen.nl

Première: maandag 14 november 2016, De Goudse Schouwburg

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.