Repetities “Hairspray” gestart in Hilversum!!

Repetities “Hairspray” gestart in Hilversum!!In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum zijn donderdag 7 november de repetities begonnen van de Broadway musical “Hairspray”. Na het overweldigende succes van twee uitverkochte shows en lovende recensies van “High School Musical” in oktober 2019, is dit de tweede musicalproductie van Plzier Entertainment. Als startsein van de repetitieperiode is met de cast een speciale, heerlijke en vooral kleurrijke slagroomtaart aangesneden.Hairspray
:
Hairspray vertelt het verhaal van Tracy Turnblad, een trouwe fan van the Corny Collins Show. Er is maar een ding dat zij het allerliefste wil; dansen in haar favoriete tv-show. Als ze op school Seaweed, een echte R&B danser ontmoet, leert ze van hem de meest gave dansmoves. En met succes; als Tracy meedoet aan de audities voor the Corny Collins Show wordt ze toegelaten! Maar achter de schermen blijkt de sfeer toch even anders. Amber en haar moeder Velma von Tussle doen er alles aan om alleen de “mooie“ mensen toe te laten. Alleen slanke, maar vooral blanke mensen mogen meedoen. Tijd voor verandering vindt Tracy, die opkomt voor haar vrienden! Hairspray neemt je mee naar de jaren ‘60, en bezorgt het ultieme feel-good gevoel voor de hele familie!Het verhaal van “Hairspray” past helemaal bij de visie van Plzier Entertainment. In de huidige maatschappij kan helaas niet iedereen altijd zichzelf zijn. Je huidskleur, geaardheid, afkomst, geslacht, godsdienst en/of culturele achtergrond kan een reden voor pesten, buitensluiten, geweld en discriminatie zijn. Plzier Entertainment wil laten zien dat iedereen uniek is en dat je mag zijn wie je wilt zijn; iets waar in Nederland best eens meer en vooral positieve aandacht aan besteed mag worden. Verscheidenheid is een verrijking!!

Op zondag 28 juni 2020 zal “Hairspray” te zien zijn met twee shows in Podium de Vorstin te Hilversum.Meer informatie over “Hairspray” is te vinden op:

Website: www.plzier.nl

Facebook: https://www.facebook.com/PlzierEntertainment/

Instagram: https://www.instagram.com/plzier_entertainment/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.