Repetities gestart voor gloednieuwe Fien & Teun familiemusical!

Repetities gestart voor gloednieuwe Fien & Teun familiemusical!

FOTO:©Wim Lanser

Op maandag 13 november zijn bij Van Hoorne Entertainment de repetities begonnen voor de nieuwste voorstelling van het favoriete boertje en boerinnetje: ‘Fien & Teun De Musical Bonte avond op de boerderij’. Een grote Fien & Teun taart werd aangesneden als traditioneel startmoment van de repetitieperiode. Tijdens deze musical Fien en Teun het publiek mee en vieren zij het meest gezellige, meest Hollandse feestje; een bonte avond! Fien, Teun en hun dierenvriendjes doen allemaal mee. En ook wordt er in deze theatervoorstelling een nieuw karakter toegevoegd aan de wereld van het boertje en boerinnetje, namelijk hun neefje Sam. De gloednieuwe familievoorstelling zal vanaf 16 december 2023 te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Na het succes van ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’ en ‘Fien & Teun – Feest op de boerderij’ is dit de derde productie die het populaire boertje en boerinnetje naar het theater zullen brengen. In de afgelopen 10 jaar zijn Fien en Teun bekend geworden door onder andere RTL, hun bioscoopfilms, de vele kinderboeken, Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard.

Het verhaal
Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en
boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes.

Door de vrolijke liedjes, interactie met het publiek en herkenbare humor is deze voorstelling een leuke eerste kennismaking met theater voor de jongste bezoekers. Voor en na de musical kunnen de kleinsten zich vermaken tijdens de ‘boerderij experience’ in de foyer van het theater. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater, waar kinderen hun idolen kunnen ontmoeten en met hen op de foto kunnen.

Fien & Teun Bonte avond op de boerderij is van 16 december 2023 tot en met 26 mei 2024 te zien in theaters door heel Nederland.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.