Repetities Brandweerman Sam van Start

Op woensdag 20 juli zijn de repetities van de nieuwe familievoorstelling van Brandweerman Sam van start gegaan in de studio van Van Hoorne Entertainment.

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, is vanaf 13 augustus weer te zien in het theater! Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in de fonkelnieuwe voorstelling ‘Sam redt het Circus’!

Het verhaal

Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

Brandweerman Sam tourt door Nederland en België vanaf 13 augustus 2016 t/m 04 juni 2017. De eerst voorstelling vindt plaats in Theater Gooiland te Hilversum. Voor meer informatie en de speellijst, ga naar VanHoorne.com/BrandweermanSam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.