Renée van Wegberg zingt LIST, SHAFFY & PIAF – try out voorstelling

Op vrijdag 3 mei 2019 was de eerste try out van de voorstelling List, Shaffy & Piaf. Een voorstelling vol mooie nummers van de alom bekende Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf.

Dit allemaal gezongen door Renée van Wegberg, die met haar mooie, warme klanken de zaal in vervoering bracht. In deze voorstelling komen, naast songs van eerdergenoemde artiesten, ook nummers van Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis voorbij. Samengevoegd zorgt dit voor een mooie avond muziektheater.

Renée van Wegberg wordt in deze voorstelling bijgestaan door een band bestaande uit Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en Andre van Damme. Niet alleen begeleiden zij Renée instrumentaal, zij nemen ook een deel van de zang op zich.

Deze avond was pas de eerste keer dat de voorstelling voor publiek werd opgevoerd, een zogenoemde try out. Dit was echter totaal niet aan de voorstelling te zien. De show stond nu al garant voor een knap staaltje vakmanschap. Renée en de band zijn al goed op elkaar in gespeeld. Daarnaast zorgt het juiste, nauwkeurige lichtplan ervoor dat de voorstelling ook mooi is om naar te kijken. Er zijn nog vijf try out voorstellingen te zien. Vervolgens zal de voorstelling na de zomer met een volledige tour langs verschillende theaters trekken en zal zo in heel Nederland te zien zijn. Kunt u niet wachten tot de voorstelling op tournee gaat; neem dan vast een kijkje bij één van de vijf komende try out voorstellingen.
Voor de speellijst en kaarten kunt u terecht op www.degraafencornelissen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.