Renée van Wegberg keert met een nieuw theaterconcert terug naar het theater

Renée van Wegberg keert met een nieuw theaterconcert terug naar het theater

Renée van Wegberg, die woensdag een Muscial Award won voor haar hoofdrol in de musical Fun Home, staat dit najaar weer op de planken met een nieuwe onewomenshow. In Renée van Wegberg Doet De Dames brengt zij een ode aan het lied van Nederlandse zangeressen.

Van Wegberg slaat de handen in een met producent Peter Groot Kormelink en regisseur Joep Onderdelinden, en maakt een selectie van het mooiste repertoire uit de vaderlandse muziekgeschiedenis. Samen met haar vijfkoppige band brengt ze op persoonlijke wijze liedjes van theater iconen als Karin Bloemen, Willeke Alberti en Liesbeth List, tot liedjes van pop en rock diva’s als Anouk, Trijntje Oosterhuis en Ilse de Lange. De voorstelling Renée van Wegberg Doet De Dames is de opvolger van de huidige theatershow van actrice Hadewych Minis, en zal vanaf september 2020 in de Nederlandse theaters te zien zijn. De tournee loopt tot eind februari 2021.

Eerder werd al bekend gemaakt dat ook de musical Fun Home, die bij de Musical Awards in de prijzen viel voor Beste Kleine Musical, terug keert in het theater. Deze tour zal in het voorjaar van 2021 plaatsvinden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.