Renée van Wegberg en Brigitte Heitzer nemen zangtalent bij de hand

Renée van Wegberg en Brigitte Heitzer nemen zangtalent bij de hand

Nederlands zangtalent krijgt de kans om met grote musicalnamen als Renée van Wegberg en Brigitte Heitzer te werken. Musical 2.0 organiseert namelijk deze herfst twee workshopmiddagen in Amsterdam, waar de talenten hun stem verder kunnen ontwikkelen onder professionele begeleiding.

13 november – Renée van Wegberg
Volgend theaterseizoen speelt Renée van Wegberg de hoofdrol in de musical over Liesbeth List, maar dit seizoen geeft ze op zondag 13 november eerst nog twee zangworkshops. De middag wordt opgedeeld in een ‘Workshop Zangtechniek’ en een ‘Workshop Zang’, waarbij bij in de laatstgenoemde de nadruk ligt op interpretatie en ensemblezang.

4 december – Brigitte Heitzer
Op zondag 4 december kan er gewerkt worden met ‘Leading Lady’: Brigitte Heitzer. In twee liedinterpretatieworkshops gaat zij met maximaal 7 leerlingen per keer aan de slag door de leerlingen zelfgekozen nummers. Hoe kun je het nummer het beste benaderen, waar gaat het precies over en hoe breng je dat verhaal het beste over?

Musical 2.0 educatie
Vanuit de filosofie van het boek Musical 2.0 – Een nieuwe generatie is gedurende het theaterseizoen 2014/2015 een start gemaakt met het initiëren van workshops en masterclasses voor iedereen met een passie voor musicaltheater. Onder leiding van telkens wisselende professionals uit het vak worden maandelijks workshops en/of masterclasses georganiseerd die variëren binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel.

Voor meer informatie en inschrijven zie: http://www.musical.nl/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.