Rene van Kooten is 50 geworden en gaat Op zoek naar… Rene ! – Fotoreportage

Rene van Kooten is 50 geworden en gaat Op zoek naar… Rene ! – Fotoreportage

Afgelopen december is René van Kooten 50 geworden, een mooie tijd om terug én vooruit te kijken. Wat heeft hij al die jaren gedaan en waar gaat hij naar toen. Samen met zijn publiek gaat hij Op zoek naar René! De concerttour is ondertussen al even op gang, maar is nog te zien in Veghel, Emmen en Doetinchem. Tijdens elk concert heeft René een speciale gast. Afgelopen maandag 30 januari was een bijzondere voorstelling. In deze speciale XXL versie waren er maar liefst vijf gasten: Vajèn van den Bosch, Gaia Aikman, Brigitte Heitzer, Lone van Roosendaal en Carolina Dijkhuizen!

Het is een avond vol met muziek, zowel uit zijn musicalcarriére als muziek die voor hem zelf belangrijk en betekenisvol is. Gecombineerd met humor, interactie met de zaal en de nodige zelfspot dé ingrediënten voor een fantastische theatershow. Deze maandagavond werd het publiek getrakteerd op mooie nummers uit musicals gelinkt aan zijn gasten. Met Carolina Dijkhuizen speelde René in de musical Aida, muziek uit deze voorstelling mocht dus niet ontbreken. Maar ook Gaia Aikman heeft binding met deze musical, zij mag vanaf dit voorjaar de titelrol gaan vertolken. Zij liet deze avond zien en horen dat zij volledig terecht de nieuwe Aida is.

Vanaf september zal René van Kooten te zien zijn als Sam in Mamma Mia. Lone van Roosendaal speelde talloze keren de rol van Donna, muziek uit deze musical mocht dan ook niet missen op deze speciale avond. Ditzelfde geldt voor de musical Grease waar de zanger in te zien was. Vajèn van den Bosch was Sandy in de laatste versie die in Nederland te zien was. Aanstaande vrijdag zullen we gaan zien wie haar opvolgster gaat worden. Met Brigitte heeft René een zeer kleurrijke geschiedenis, die ze komend jaar voort gaan zetten in Mamma Mia. Deze keer verrasten ze het publiek met een heus Songfestivalmoment.

De XXL versie was misschien nog wel een groter feest dan de reguliere voorstelling! Op zoek naar Rene is nog een aantal keren te zien en is oprecht een geweldige avond uit ! Voor meer informatie kunt u terecht op www.impactentertainment.nl/voorstelling/rene_van_kooten-2223

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.