Release CD & DVD Ladies of Soul Live At The Ziggo Dome 2015

Release CD & DVD Ladies of Soul Live At The Ziggo Dome 2015

Vandaag ontvangen Trijntje, Edsilia, Candy, Glennis en Berget de CD en DVD van de ‘Ladies of Soul Live At The Ziggo Dome 2015’ uit handen van Jörgen Raymann. Op de albums laten de vijf topartiesten vol overtuiging horen en zien wat zij verstaan onder het met bezieling brengen van een soulvolle topshow.

De CD en DVD zijn een aaneenschakeling van hoogtepunten uit de bijna drie uur durende show van de Ladies of Soul van februari jl. Tjeerd Oosterhuis, Musical Director van de shows: “We hebben dit jaar met de shows niet alleen de mensen in de zaal verrast, maar ook onszelf omver geblazen. Voor mij persoonlijk was dit echt een van de hoogtepunten uit mijn carrière! We zijn daarom heel trots dat deze show nu vereeuwigd is op deze CD en DVD. Het was een grootse show doorspekt met intieme momenten. Het effect van die combinatie voelde je in de zaal. Met de CD en DVD willen we de mensen thuis natuurlijk ook zowel ontroeren als op de stoelen krijgen!” aldus Oosterhuis.

De CD en DVD van de shows van 2015 laten zien dat de Ladies of Soul perfect in staat zijn om een grootse , unieke show neer te zetten. De Ladies of Soul delen het podium met onder andere de wereldberoemde zangeres en percussionist Sheila E., die klassiekers bracht als Love Bizarre en Glamorous Life. Daarnaast maakte de populaire R&B groep Re-Play zijn comeback en deelden de Ladies het podium met de Vlaamse Lady of Soul Natalia. De diversiteit aan talent ontpopt zich als Edsilia Rombley en Glennis Grace moeiteloos ‘back in time’ gingen met een hilarische medley van o.a. Salt ’n Peppa. Trijntje Oosterhuis vertolkt voor het eerst haar hit Walk Along voor live publiek en Candy Dulfer deelt het podium met o.a. DJ Irwan, Zanillya & Phatt. Berget Lewis laat haar roots prachtig naar voren komen met klassiekers van Aretha Franklin en Chaka Khan.

De CD en DVD zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij o.a. MediaMarkt, bol.com, Blokker, via iTunes, Spotify en overige streamdiensten.

Meer informatie: www.ladiesofsoul.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.