Release Cast Album musical J’accuse..!(Man op Duivelseiland)

Release Cast Album musical J’accuse..!(Man op Duivelseiland)

Den Haag, 10 september 2020. -Het officiële cast albumJ’accuse..!van de musical ’Man op Duivelseiland ’werd onlangs gereleased. Het volledige album is nu te beluistern op SPOTIFY en te downloaden via ITunes.

➢Luisteren naar het album:Spotify
➢Het album downloaden:ITunes
Het cast album is een integrale registratie van de wereldpremière in 2019 van de musical ‘Man op Duivelseiland’ in theater Diligentia in Den Haag. De uitvoeringen werden allemaal integraal opgenomen met 64 aparte sporen, met als doel een perfecte ‘live’ registratie te hebben van deze musical. Na maanden van editen en mixen- ondersteund door de Art of Sound opleiding van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag- is het cast album nu voor iedereen beschikbaar.
Man op Duivelseiland vertelt het verhaal van de Dreyfus affaire, de zaak die Frankrijk gedurende de periode 1894 tot 1906 volledig in z’n greep had. De affaire was voor Marco Neijenhuizen de aanleiding om een nieuwe Nederlandstalige musical te schrijven en componeren. Richard Fitzhugh tekende voor de prachtige arrangementen. De musical werd eind 2019 beloond met een AMA-award nominatie in de categorie ‘Beste Nieuwe Musical’.
De productie werd mede mogelijk gemaakt door steun van Gemeente Den Haag, Fonds 1818 en VSBfonds.
Meer informatie: www.manopduivelseiland.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.