Red het Polanentheater

Red het Polanentheater

Om het Polanentheater te redden hebben wij onze eigen inzamelingsactie gestart: ‘Zingen voor het Polanen’. Vraag vanaf nu liedjes aan bij ons voor de donatie die u daarvoor over heeft! Zelfs een donatie van 1 euro is al meer dan welkom!

Hoe gaat ‘Zingen voor het Polanen’ precies in zijn werk? Nou als volgt!:Mail naar vocality@xs4all.nl om onze ‘Zingen voor het Polanen’ liedjes lijst te ontvangen! Kies een nummer uit deze lijst en mail ons uw aanvraag op vocality@xs4all.nl of bericht ons op onze social media.

De aanvraag is definitief wanneer u uw donatie over heeft gemaakt naar -NL 40 ABNA 0835 9159 64- t.a.v. B Sanders, onder vermelding van ‘Zingen voor Polanen’ en uw gekozen nummer. Het nummer waar u een donatie voor heeft gedaan zal vervolgens de komende tijd op onze Facebook en Instagram pagina verschijnen. Wilt u nou een specifieke musical performer van Vocality horen zingen? Dat kan uiteraard ook! Dan noemt u in plaats van het nummer, de naam van de musical performer waar u graag wat van wilt horen. Namens ons en het Polanentheater alvast heel erg bedankt!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.