Recensie: Karin Bloemen laat Sister Act Bloeien!

Recensie: Karin Bloemen laat Sister Act Bloeien!

Sinds 12 juni speelt Karin Bloemen afwisselend de rol van Moeder Overste met Marjolein Touw. Wij zagen op 26 juni Sister act omdat wij graag wilden zien hoe Karin het er van af brengt in deze musical die nog maar tot 10 augustus in het AFAS Circustheater speelt.

Karin Bloemen kennen wij vooral van de grote opvallende jurken, maar in Sister Act moet ze het doen met een eenvoudig Habijt. Wat ons meteen opvalt, is dat Karin afstandelijker naar Deloris toe is tijdens de voorstelling, waardoor de laatste scene met Deloris nog hartverwarmender wordt. Haar gezichtsuitdrukkingen spreken boekdelen en werken ook regelmatig op de lachspieren. Haar spel is overtuigend en de grappen die bij deze rol horen komen goed aan bij het publiek. Haar samenspel met Carolina Dijkhuizen en Frans Mulder is super, waarbij je eigenlijk zou denken dat ze de rol al een jaar met hun samenspeelt. Ook haar zang is zuiver en de stem past mooi bij het samenzang met Caroline!

Het was een mooie voorstelling deze avond, waarbij het publiek al stond bij de eerste noten van het laatste nummer! Sister Act is dus nog steeds een groot feest!

Wil je Karin Bloemen nog zien, dan moet je snel zijn. Ze speelt onder voorbehoud de volgende voorstellingen:

zaterdag 28 juni – Avond
zondag 29 juni – Matinee
zaterdag 5 juli – Matinee
zondag 6 juli – Matinee en Avond

4.5_star_rating

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.