RE-PLAY TE GAST BIJ SOUL BROTHERS IN CARRÉ

De voorstelling Let’s Celebrate van de Soul Brothers is speciaal voor Koninklijk Theater Carré uitgebreid met bijzondere gasten. De R&B-groep Re-Play zal het publiek op vrijdag 15 en zaterdag 16 januari trakteren op een gastoptreden tijdens dit theaterconcert.

Re-Play zal exclusief tijdens deze twee voorstellingen in Carré te zien zijn. De Soul Brothers (David Gonçalves, Omri Tindal en Clayton Peroti) brengen daarnaast samen met een liveband de grootste soul-, funk- en disco-hits van de afgelopen eeuw ten gehore. Daarbij zullen nummers van onder anderen Michael Jackson, James Brown, Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang en Stevie Wonder zeker niet ontbreken.

De Soul Brothers maken een feest van deze liveshow en met de bijdrage van Re-Play is deze trip down memory lane compleet. Re-Play vertegenwoordigd de sound van de jaren negentig met hits als Kijk om je heen of Never nooit meer  waarmee ze een top 5-hit scoorden met Gordon. Niet voor niets won Re-Play drie keer een TMF Award voor Beste Nederlandse R&B-groep. Samen met de Soul Brothers zullen ze Carré laten dansen want stilzitten is onmogelijk bij Let’s Celebrate!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.