RE-PLAY EN CAROLINA DIJKHUIZEN TE GAST BIJ SOUL BROTHERS IN CARRÉ

De voorstelling Let’s Celebrate van de Soul Brothers is speciaal voor Koninklijk Theater Carré uitgebreid met bijzondere gasten. R&B-groep Re-Play én musicalster Carolina Dijkhuizen zullen vrijdag 15 en zaterdag 16 januari een gastoptreden verzorgen tijdens dit theaterconcert.

Re-Play en Carolina zullen exclusief tijdens deze twee voorstellingen in Carré te zien zijn. De Soul Brothers (David Gonçalves, Omri Tindal en Clayton Peroti) brengen samen met een liveband de grootste soul-, funk- en disco-hits van de afgelopen eeuw ten gehore. Daarbij zullen nummers van onder anderen Michael Jackson, James Brown, Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang en Stevie Wonder zeker niet ontbreken.

De Soul Brothers maken een feest van deze liveshow en met de bijdrage van Re-Play en Carolina is deze trip down memory lane compleet. Re-Play vertegenwoordigt de sound van de jaren negentig met hits als Kijk om je heen en Never nooit meer. Carolina is bekend van o.a. Dreamgirls en de Bodyguard. Samen met de Soul Brothers zullen ze Carré laten dansen want stilzitten is onmogelijk bij Let’s Celebrate!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.