Radical Tenderness tijdens derde editie What You See Festival

Radical Tenderness tijdens derde editie What You See Festival

De derde editie van What You See Festival komt eraan. Met dans, theater, expo’s, poëzie en meer biedt What You See Festival spannende, multidisciplinaire perspectieven op een meer gender-inclusieve samenleving. Het festival is van 19 t/m 22 november te vinden op verschillende locaties in Utrecht.

Niet alleen de culturele sector maar ook platforms voor de LGBTQIA+ community zijn de afgelopen tijd flink geraakt. Met het thema Radical Tenderness, onderzoekt What You See Festival hoe we daarom, ook in deze kwetsbare tijden, met elkaar in verbinding kunnen blijven.

Het festival bestaat uit het one-night-only programma Radical Tenderness met onder andere Donna Chittick en WAT WE DOEN, de Nederlandse première van Tender Men van de Vlaamse Koen De Preter, performances van Cherella Gessel, Barry de Bruin en Steff Geelen, het Transgender Ouderen project, Queering the City of Literature en meer. 

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus werkte What You See samen met verschillende partners aan een aangepast, intiem programma. Het festival is te vinden in onder andere Theater Kikker, Het Huis Utrecht en de Bibliotheek Utrecht. Naast de live events presenteert het festival een online programma met live streams, workshops en Q&A’s. 

Bekijk het programma op www.whatyouseefestival.nl.

What You See Festival 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Fonds21, BankGiro Loterij Fonds, K.F. Heinfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Fentener van Vlissingen Fonds, Elise Mathilde Fonds, Fonds Podiumkunsten & Stichting Dioraphte. Met dank aan: Theater Kikker, Het Huis Utrecht, De Bibliotheek Utrecht, Stadsschouwburg Utrecht.
 
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.