‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en ‘Koning Arthur’ van Theater Terra komend seizoen in de theaters

‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en ‘Koning Arthur’ van Theater Terra komend seizoen in de theaters

Vandaag maakt Theater Terra de cast bekend van Koning Arthur. In deze nieuwe familiemusical zijn te zien: Jason de Ridder (ANNE, A’dam – Eva, Van God Los), Job Bovelander (De Jantjes, Sonneveld, Coole Piet), Dennis Willekens (Billy Elliot, Koning van Katoren), Babbe Groenhagen (Kikker, Koning van Katoren) en Maud Schoonen. In de familievoorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou, zijn Dick Feld, Eric-Jan Lens, Wesley de Ridder en Sanne Franssen te zien.

Raad eens hoeveel ik van je hou
Speciaal voor alle kinderen en families brengt Theater Terra komend seizoen twee nieuwe voorstellingen naar de Nederlandse en Vlaamse theaters: Raad eens hoeveel ik van je hou, voor iedereen vanaf 4 jaar en Koning Arthur, voor de hele familie vanaf 8 jaar.

Theater Terra is bekend van onder andere Kikker is jarig, Dribbel, Koning van Katoren en Ali Baba en de 40 rovers. Vanaf september is een compleet nieuwe voorstelling te zien, gebaseerd op de bekende boekjes en de gelijknamige tv serie: Raad eens hoeveel ik van je hou. Het is de eerste keer dat de personages uit deze boeken, Hazeltje en Grote Haas, in de Nederlandse theaters te zien zijn. In januari 2016 volgt vervolgens een compleet nieuwe familiemusical gebaseerd op de oude legendes van Koning Arthur.
Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dàt is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: ‘Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Na dit avontuur heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Hoe ze dàt doen, zie je in het theater!

Koning Arthur
Het Engelse volk verlangt al jaren naar een koning en volgens een legende kan er in hun land pas iemand gekroond worden, wanneer het hem lukt om een betoverd zwaard uit een rots los te trekken. Wanneer de jonge Arthur daar moeiteloos in slaagt, begint een groot avontuur. Met hulp van de tovenaar Merlijn en de ridders van de ronde tafel zou Arthur weleens de grootste koning ooit kunnen worden…

Beleef het wereldberoemde magische sprookje van Koning Arthur, met dappere ridders, tovenaars en prinsessen in Koning Arthur, de nieuwe avontuurlijke familiemusical van Theater Terra. Dit seizoen te zien in de theaters, voor iedereen vanaf 8 jaar.

De kaartverkoop voor Raad eens hoeveel ik van je hou en Koning Arthur is inmiddels gestart bij de Nederlandse en Vlaamse theaters. De voorstellingen van Theater Terra worden mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten, meer informatie op http://theaterterra.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.