Publieksjury gezocht voor grote familieshow K3 zoekt K3

Publieksjury gezocht voor grote familieshow K3 zoekt K3

Kinderen, moeders, vaders en grootouders kunnen zich tot 31 mei opgeven voor de publieksjury

Voor de grootse zoektocht naar de nieuwe K3 zijn Karen, Kristel en Josje op zoek naar een publieksjury. De jury zal bestaan uit vier groepen – kinderen, moeders, vaders en grootouders – die de eer krijgen mee te kiezen welke meisjes de nieuwe K3 worden. De grote entertainmentshowK3 zoekt K3 wordt dit najaar uitgezonden bij SBS6 en VTM.

Op 18 maart maakten Karen, Kristel en Josje bekend dat zij de K3-fakkel dit najaar doorgeven aan drie nieuwe zangeressen via het groots opgezette televisieprogramma K3 zoekt K3, in Nederland te zien bij SBS6. Voor deze zoektocht krijgen grote fans een unieke kans om mee te beslissen, want K3 is op zoek naar een publieksjury. Concreet zal deze publieksjury worden samengesteld uit vier groepen, die samen met Karen, Kristel en Josje de eer krijgen om mee te kiezen welke meisjes in aanmerking komen om deel uit te maken van de nieuwe K3. De vier groepen worden gevormd door kinderen, mama’s, papa’s en grootouders. SBS6, Studio100 en VTM roepen grote K3-fans en mensen met kinderen of kleinkinderen die luidkeels meezingen met K3-nummers op om zich kandidaat te stellen voor deze publieksjury. Inschrijven kan tot en met 31 mei 2015 viawww.sbs6.nl/k3 en www.studio100.com. Uiterlijk 25 juni horen de gelukkige leden of ze geselecteerd zijn voor de jury.

Karen, Kristel en Josje zijn erg enthousiast dat het publiek ook een stem krijgt in de zoektocht naar hun opvolgsters: “We vinden het super dat we bij de selecties hulp zullen krijgen van een publieksjury. Het is erg belangrijk voor ons om te horen wat er leeft bij de kinderen, maar zeker ook bij de mama’s, papa’s en de grootouders. We hopen heel erg dat er heel wat mensen zijn die K3 net als wij een warm hart toedragen, en die ook hun mening willen laten horen. Ons publiek heeft voor ons altijd op de eerste plaats gestaan, dus hun stem is wel degelijk belangrijk voor ons. En aangezien de mama’s, papa’s & grootouders uiteraard ook vaak mee luisteren naar onze muziek en steevast present zijn op onze shows, lijkt het ons erg logisch dat ook zij hun inbreng hebben. We zijn alvast heel erg benieuwd naar de reacties!”

Meer informatie over het verdere verloop vanK3 zoekt K3 volgt de komende tijd. De drie dames die er met de winst vandoor gaan, wacht een mooie carrière die start met een groots opgezette concerttournee door beide landen en tal van andere plannen. Naar aanleiding van de oproep voor kandidaten meldden zich tot de sluitingsdatum vorige week 6.081 meiden aan.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.