Publiek kiest opnieuw The Lion King als Beste Musical

The Lion King heeft tijdens het Musical Awards Gala voor de tweede keer de publieksprijs voor Beste Musical in ontvangst mogen nemen. Deze prijs, mede mogelijk gemaakt door het AD, werd aan het einde van de avond in het RAI Theater in Amsterdam uitgereikt. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “De publieksprijs is wat mij betreft dé prijs van de avond. Hij wordt namelijk niet gekozen door een jury, maar door het publiek. Dat The Lion King, die inmiddels 1,4 miljoen bezoekers heeft mogen verwelkomen, deze prijs voor de tweede keer in ontvangst mag nemen bewijst maar weer dat deze voorstelling dé publiekslieveling is.”

The Lion King is tot en met 21 juli 2019 exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Meer informatie: www.thelionking.nl

Over The Lion King

The Lion King is tot en met 21 juli 2019 exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen en al tweeënhalf jaar de plek waar families samen het verhaal van Leeuwenkoning Simba beleven. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed. De Koning der Musicals mocht in Nederland al meer dan 1,4 miljoen bezoekers ontvangen en werd bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical. Wereldwijd trok het theaterspektakel meer dan 90 miljoen bezoekers en won de voorstelling 70 internationale awards.

Fotocredits: Deen van Meer Fotografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.