PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT EEN HEERLIJK AVONDJE THEATER

PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT EEN HEERLIJK AVONDJE THEATER

Van lambaart entertainment en RTL live entertainment brengen voor slechts twee weken de orginele Engelse Toer van de hit musical PRISCILLA, Queen of the Desert naar Theater Carre in Amsterdam. Waar deze musical gisteren met succes in première is gegaan.

Als Tick (Jason Donovan) wordt uitgenodigd door zijn ex vrouw om zijn show te presenteren in een ver oord, Gaat hij met zijn vrienden met een oude Bus (die ze PRISCILLA noemen) op Roadtrip door Australië. Echter vertelt Tick zijn vrienden niet  zijn persoonlijke reden van deze reis. Als ze vertrekken met de bus beleven ze een groot avontuur. Zo belanden de drie vrienden in de meest ongelukkige en komische situaties, ze ontmoeten verschilende karakters die niet allemaal op een stel Dragqueens zitten te wachten.

De drie Dragqueens worden gespeeld door Jason Donovan (Tick), Simon Green (Bernadette) en Adam Bailey (Adam). Deze hoofdrollen worden echt goed en geloofwaardig neergezet. PRISCILLA, Queen of the Desert zit vol bekende hits waaronder: I will survive, Boogie wonderland, It’s Raining man, Girls en Go west Dit zorgt voor een groot feest in het theater. Toch is het niet één en al feest, maar raakt deze musical ook de gevoelige snaar.

PRISCILLA, Queen of the Desert is nog maar tot Zondag 22 november in Theater Carre. Ga voor kaarten naar www.Carre.nl
Jason Donovan speelt NIET op 13 november (17:00 uur), 15 november (19:00 uur), 17 november (20:00 uur) en 20 november (17:00 uur).

hart heelhart heelhart heelhart half

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.