Priscilla Knetemann in musical ‘Voor alles een eerste keer’

Priscilla Knetemann in musical ‘Voor alles een eerste keer’

Volgende week zal de musical ‘Voor alles een eerste keer’ te zien in het theater. Vandaag maakt STENT Producties bekend dat Priscilla Knetemann toegevoegd is aan de cast van de musical. Zij zal de rol van Senta op haar nemen.

Priscilla zal niet te zien zijn in de musical, maar wel te horen! Deze week duikt ze de studio in om de rol van Senta in te spreken, de overleden vriendin van de vier jeugdvrienden.

De musical verteld het verhaal over de twintigers Siem (Rose-Anne van Elswijk), Kerwin (Mitch Wolterink), Boaz (Thomas Kuipers) en Klaartje (Daisy Duin). Zij komen bij één nadat hun schoolvriendin Senta (Prisiclla Knetemann) heeft besloten uit het leven te stappen. Hun samenkomst zorgt ervoor dat ze herinneringen op halen over hun eerste keren die zij in de tussentijd hebben meegemaakt. Er wordt tegelijkertijd een ode gebracht aan de Nederlandse popmuziek.

De voorstelling is van woensdag 10 mei t/m zondag 14 mei exclusief te zien in Theater De Fransche School in Culemborg. Tickets en informatie: www.vooralleseeneerstekeer.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.