‘Prince Charming’ Diego González-Clark speciale gast in nieuwe K3-show Vleugels

‘Prince Charming’ Diego González-Clark speciale gast in nieuwe K3-show Vleugels

In de nieuwe K3 theatershow Vleugels krijgen Hanne, Marthe en Julia een bijzondere gast. Diego González-Clark, die in de televisiedatingshow Prince Charming op zoek ging naar de liefde, verrast de zangeressen met zijn komst. 

Van 25 maart tot en met 4 juni toert K3 door Nederland met de theatershow Vleugels. In dit concert zingen Hanne, Marthe en Julia de leukste K3 liedjes en hebben ze veel plezier met het publiek. Alles loopt op rolletjes tot er een mysterieuze jongen hun show komt binnenvallen. De grote vraag is wie hij is, hoe hij hier terechtkomt en waar hij naar zoekt. Terwijl Hanne, Marthe en Julia dit proberen te ontrafelen, raken ze verzeild in allerlei avonturen. De K3’tjes en deze charmante onbekende kunnen bovendien meer van elkaar leren dan ze op het eerste gezicht zouden denken. Samen met het publiek spreiden ze hun vleugels, en vliegen ze hoger dan de zon!

De geheimzinnige jongen in de show Vleugels is Diego González-Clark, die bekendheid heeft gekregen door zijn zoektocht naar de liefde in Prince Charming.  Ook heeft hij in verschillende musicals als Warhorse, On Your Feet, Mamma Mia! en Aladdin gespeeld. ‘Ik ben opgegroeid met de muziek van K3,’ vertelt Diego. ‘Ik was zes jaar toen hun eerste album uitkwam. Vanaf dat moment was ik fan en ben ik de groep, in alle formaties, blijven volgen.  Dat ik nu in de theatershow mag meespelen, is een droom die uitkomt.’ 

De K3 theatershows beginnen op 25 maart in Den Haag en zijn daarna tot en met 4 juni te zien in Eindhoven, Almere, Heerlen, Zwolle en Rotterdam. 

Voor meer informatie en kaartverkoop:

https://studio100.com/nl/nl/algemeen/shows/k3-show-2023-nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.