Preview Sammy with Love – FotoReportage

Preview Sammy with Love – FotoReportage

Op vrijdag middag 3 november vond de pers preview plaats, in Amsterdam.
We kregen een kleine impressie,  waarover deze voorstelling gaat en door deze preview weet ik heel zeker dat het een heel bijzondere voorstelling gaat worden met twee aan elkaar gewaagde acteurs.

From Sammy With Love vertelt het verhaal van de top entertainer Sammy Davis Jr. door de ogen van multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels. Beide kruipen beurtelings in de huid van Davis, lid van de Ratpack en wereldberoemd door zijn nummer ‘Mr. Bojangles’. Het publiek wordt meegenomen naar het Verenigde Staten van de jaren ‘60, waar het leven en de carrière van de entertainment-legende zich kenmerkte door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement. Tijdens zijn leven kreeg Davis te maken met de raciale spanningen van de jaren ‘60 en ’70. Een swingende show met een ontroerend verhaal over liefde, racisme en passie. 

 

From Sammy With Love is vanaf begin november te zien in het theater en komt oorspronkelijk uit Zweden. Regie ligt in handen van Jonna Nordenskiöld en het stuk is vertaald door Jörgen Raymann.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.