Preview musical 40-45 – FotoReportage

Preview musical 40-45 – FotoReportage

Na het overweldigende succes van de epische voorstelling 14-18, stelt Studio 100 met veel trots de spektakel-musical 40-45 voor. Een concept van Gert Verhulst met muziek van Will Tura en Steve Willaert. Allard Blom schreef de liedteksten en, samen met Frank Van Laecke, het script. De regie is van de hand van Frank Van Laecke.

Het ongeziene technisch concept met rijdende tribunes en het geluid via individuele hoofdtelefoons zorgen ervoor dat iedereen op een unieke manier meegezogen zal worden in het verhaal. Om dit grootse concept te kunnen huisvesten bouwde Studio 100 in Puurs een Pop-up theater, helemaal op maat voor de voorstelling.

Het verhaal van 40-45 draait rond 2 broers die worden gespeeld door Jonas Van Geel en Jelle Cleymans. Voor de andere rollen heeft Studio 100 telkens 2 acteurs gecast die samen in een vaste bezetting zullen spelen. Naast ervaren toppers als Lucas Van den Eynde, Peter Van de Velde, Jo de Meyere, en Herbert Flack zijn er ook enkele opmerkelijke verrassingen.

Zo zullen Marleen Merckx en Ann Tuts samen de moederrol van Anna op zich nemen. Nathalie Meskens en Clara Cleymans spelen de rol van Sarah.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.