Pretty Woman, De Hospita, Les Misérables en meer bij Musical Awards: the Kick-off 2023

Pretty Woman, De Hospita, Les Misérables en meer bij Musical Awards: the Kick-off 2023

Gala / 13 jul 2023

‘DE OPENING van het culturele seizoen’ wordt op zondag 27 augustus 2023 traditiegetrouw afgesloten met Musical Awards: the Kick-off. Tijdens de feestelijke liveshow zijn er verschillende optredens van musicalproducties die aankomend seizoen in de theaters te zien zullen zijn.

De avond wordt live in Koninklijk Theater Carré gepresenteerd door Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg en het live-orkest staat dit jaar onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Na 45 jaar stopt de Uitmarkt in haar huidige vorm. Het nieuwe concept onder de naam ‘DE OPENING van het culturele seizoen’ ligt al klaar, maar wordt pas in het welbekende laatste weekend van augustus in 2024 georganiseerd. 

Op zondag 27 augustus vinden tussen 13.00 uur – 17.00 uur de repetities van Musical Awards: The Kick-Off plaats. Deze zijn gratis bij te wonen. Hier geldt het motto: wie het eerste komt… De kaartverkoop van de avondshow en verdere informatie over het evenement is te vinden op de website van DE OPENING

Voorproefje van het nieuwe theaterseizoen

Musicals zoals Pretty Woman, Les Misérables, Boni de musical, Disney’s AIDA, De Hospita en Grease zijn onderdeel van het programma. 

In de show passeren niet alleen de bekende musicaltitels de revue, maar presenteren ook nieuwe musicals zich (voor het eerst) aan heel Nederland. Op een later moment maken we de volledige line-up bekend. 

Musical Awards: the Kick-off, zondag 27 augustus 2023 live om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.