Pretpakhuis komt met HarrieFlix.

Pretpakhuis komt met HarrieFlix.

Nu we met z’n allen thuis zitten. En niet naar het Theater kunnen gaan heeft het pretpakhuis 10 uur lang aan Theater shows online gezet. Ga hier voor naar www.pretpakhuis.nl/videohuur en bekijk één of alle vijf de avonturen van Harrie Vermeulen. Zo zijn Harrie en de twee meesters en Harrie let op de kleintjes 2 van de titels die er te vinden zijn. U huurt een video voor 24 uur, en dat voor een klein bedrag van maar 0,99ct.!!. Even lachen kunnen we in deze sombere tijden goed gebruiken.

Over Pretpakhuis

Pretpakhuis BV wil een breed publiek bereiken met  toneel- en musicalproducties uit het wereldrepertoire, en in eigen huis ontwikkelde nieuwe producties. 

Een vast team werkt doorlopend aan de ontwikkeling van nieuwe projecten. Zo produceren zij dit theaterseizoen de gloednieuwe komische musical ‘CHARLEY’, en ‘KUNST & KITSCH, de komedie met een twist’ (‘Lettice and Lovage’ van Peter Shaffer). De voorstellingen van Pretpakhuis BV zijn in heel Nederland in zowel grote als kleine theaters te zien. 

De samenwerking tussen Jon van Eerd, Ton Fiere en Lesley Pols begon in het jaar 2015, met het gezamenlijk uitbrengen van de nieuw geschreven komedie ‘Harrie Babba’. Het stuk werd lovend ontvangen door de pers en was een doorslaand succes. Hierna volgden ‘Harrie Let Op de Kleintjes’ en ‘Harrie & Eva’.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.