presentatie Big Fish – BMT Producties

presentatie Big Fish – BMT Producties

Komt dat zien!

In de maanden oktober en november dit jaar zal de nieuwste showstopper van BMT Producties in de theaters te zien zijn: Big Fish de musical! Dit wil je niet missen. De kaartverkoop start op 1 mei a.s. via onze website en de websites van de theaters.

Op = Op !

Een Broadway-musical gespeeld door én voor jong en oud, voor de hele familie. Laat de cast je meenemen naar Ashton, het dorpje waar Big Fish zich afspeelt en waar onze cast zich al enige tijd vermaakt.

Het verhaal

Big Fish vertelt het verhaal van Edward Bloom, een man die een buitengewoon leven leidt als we zijn fantastische verhalen mogen geloven. Vol enthousiasme vertelt hij zijn zoon Will over al zijn spectaculaire avonturen vol heksen, weerwolven, reuzen en een echte zeemeermin. Maar wanneer Will op het punt staat zelf een kind te krijgen en op datzelfde moment zijn vaders gezondheid snel achteruit gaat, hoopt hij hem oprecht beter te leren kennen. Was zijn vader alleen maar een enorme fantast? Of schuilt er toch ergens een kern van waarheid in alle heldenverhalen?

Big Fish is een Broadway-musical naar de roman van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. De prachtige muziek is gecomponeerd door Andrew Lippa. Teksten zijn van John August met een Nederlandse vertaling van André van Hest, tevens regisseur van BMT Producties. Big Fish staat muzikaal onder kundige leiding van Sander Vredenborg, die naast de cast ook het live-orkest zal dirigeren. Vocal coach Sofie Dirkx en choreograaf Ariste Alosery maken het conservatorium geschoolde artistieke team van Big Fish compleet.

De cast van BMT Producties speelt onder leiding van een live-orkest in de volgende theaters: Markant Uden, Chassé Theater Breda, Schouwburg Cuijk, De Schalm Veldhoven, De Lievekamp Oss en Blauwe Kei Veghel.

Waar en wanneer kom jij kijken? Alle details (en de kaartverkoop vanaf 1 mei) vind je online op onze website www.bmtproducties.nl.

Volg ons ook op sociale media om overal van op de hoogte te blijven! We hebben een account op zowel Facebook, Instagram als LinkedIn.

Tot in de theaters!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.