Première Thomas en het Circus

Première Thomas en het Circus

Thomas en het Circus is de nieuwe theater productie van ‘Van Hoorne Entertainment’. Van Hoorne Entertainment presenteert hiermee een leuke theater show voor de kleine theater bezoeker. De voorstelling is al geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 2.
Wat op de kleine bezoekers een grote indruk maakt zijn de levensgrote rijdende treinen, die over het podium heen rijden. De show staat garant voor vrolijke liedjes en muziek. De musical is voor de jonge doelgroep best wel spannend .  Zal het Circus nog wel op tijd komen? Zal de Circus show nog wel door gaan?  Zal het Thomas en zijn vrienden Percy, Gordon en James lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?
Het decor is vrij simpel maar doeltreffend, je hebt toch het gevoel dat het verhaal zich op vele verschillende plekken afspeelt. En met de juiste interactie met de kinderen is Thomas en het Circus is een hele leuke 1e kennismaking met het theater voor de jonge theater bezoekers.
Thomas en het Circus reist naar verschillende theaters. Kijk voor een speel lijst ophttps://www.vanhoornejunior.nl/thomas/speellijst
hart heelhart heelhart heel
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.