Première Tina de Musical – FotoReportage

Première Tina de Musical – FotoReportage

Jippie! Tina is het allereerste tijdschrift in Nederland dat een eigen musical krijgt. De musical is leuk voor je hele familie, dus óók voor je ouders, opa en oma, broertjes en zusjes, ooms en tantes en je neefjes en nichtjes! Lees hier waar de musical over gaat:

Tina, Puck en Fabio beleven elke week in Tina heel veel avonturen tijdens het maken van de nieuwste Tina. En daar kun jij nu bij zijn in het theater. Echt waar! Samen met haar beste vrienden mag Tina een superleuk tijdschrift vullen en de grootste sterren interviewen, dat is natuurlijk een feestje. Totdat Tina’s ouders veel te druk zijn en Tina stiekem verliefd wordt op de knappe, maar onbereikbare hunk Bobby. Alsof dat nog niet genoeg is krijgt ze ook nog te maken met een strenge uitgeefster, een zeurende koerier en raast er een doldwaze tweeling over het podium. Gelukkig komt oma speciaal uit het buitenland om Tina te helpen!

Tina de Musical wordt een groot feest! Jippie! De grote première is op zondag 22 oktober in het Zaantheater. Daarna speelt de musical ruim 100 keer door heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.