Première Mee met de dierenambulance – Productiehuis Meer Opslag

Première Mee met de dierenambulance – Productiehuis Meer Opslag

Op woensdag 4 oktober (dierendag) om 15.30 uur gaat de voorstelling Mee met de dierenambulance van Productiehuis Meer Opslag in première bij Podium Hoge Woerd in Utrecht.

https://www.podiumhogewoerd.nl/agenda/mee-met-de-dierenambulance-6-16512

Over de voorstelling Mee met de dierenambulance:

Een zwaan die op de snelweg landt. Een kat hoog in een boom. Een schildpad die met gevaar voor eigen leven over de trambaan zwerft. Laten we die dieren aan hun lot over? Natuurlijk niet. Zelfs als er op een dag een stel hamsters ontsnapt gaan Inaya en Wesley van de dierenambulance er achteraan om ze te redden.

De scènes in deze voorstelling zijn gemaakt naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak. Deze dierenverhalen – spannend, ontroerend en soms pijnlijk grappig – zijn niet verzonnen, maar stuk voor stuk waargebeurd!

Over Productiehuis Meer Opslag:

Productiehuis Meer Opslag koppelt gevestigde makers aan nieuw talent. Zij maken voorstellingen naar aanleiding van boeken, die ontroeren en bijblijven. Mee met de dierenambulance is gemaakt naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak en wordt gespeeld door twee recent afgestudeerde acteurs: Maria Marbus en Peter Boven. De voorstelling is geregisseerd door Henk de Reus, die eerder voor Garage TDI onder andere de voorstellingen Reismuis, Man met het stenen hart en Wagners Ring maakte.

Voor meer informatie over de andere voorstellingen van Productiehuis Meer Opslag: www.opslagvoorcacao.nl

Foto:© Moon Saris

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.