PREMIERE JUDESKA IN DE TBS-KLINIEK IN THEATER ZUIDPLEIN

Na het succes van de klucht Van Je Familie Moet Je Het Hebben (2016) is Judeska (Jandino Asporaat) terug in het theater. Deze keer belandt ze in een tbs-kliniek. Nienke Eijkens (o.a. Nieuwe Tijden), Alpha Oumar Barry (o.a. FC Kip, Bon Bini Holland), Davy Eduard King (o.a. De Spa, Komt Een Vrouw Bij De Dokter) e.a. zijn te zien in deze nieuwe klucht van Het Huis van Asporaat.
Judeska belandt in een tbs-kliniek. Het is eindelijk zo ver. Na meerdere aanvaringen met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen tegen vrijwel iedereen die ze tegenkomt, heeft de rechtbank doen besluiten dat Judeska achter slot en grendel moet.
In deze knotsgekke klucht moet Judeska noodgedwongen op zoek gaan naar zichzelf door middel van creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining. Hierdoor ontstaan complot theorieën en ontsnappingspogingen waarmee ze heel de tbs-kliniek op z’n kop zet.

Gaat het personeel er in slagen om van Judeska een beter mens te maken of zijn zij straks degene die therapie nodig hebben?

Eén ding is zeker: de tbs-kliniek zal na haar komst nooit meer hetzelfde zijn.
Cast: Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Davy Eduard King, Nienke Eijkens, Lisa Morrell, Thomas Bernard Hengeveld, Junelisa Asporaat. Regie: Jandino Asporaat & Kenneth Asporaat, Marielle van de Griendt Premiere: za 20 oktober in Theater Zuidplein, Rotterdam
 Speellijst: http://bit.ly/JudeskaTBS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.