Première Harrie en Eva –  Fotoreportage

Première Harrie en Eva – Fotoreportage

Buiten is het druilerig weer, maar binnen in de Goudse schouwburg, laten Jon van Eerd en de rest van de cast van Harrie & Eva de zon schijnen.

Harrie & Eva is alweer het tiende stuk dat Jon heeft geschreven, met Harrie Vermeulen in de hoofdrol. Harrie is in alle tien de stukken, lief, gemeen, soms een tikkeltje arrogant en hij alleen weet het elke keer weer voor elkaar te krijgen om alles in het honderd te laten lopen. Zo ook in Harrie & Eva.

Samen met zijn vrouw Fien, gespeeld door Margo Dames, probeert hij een muziektheaterstuk op de planken te brengen. Omdat je hiervoor niet hoeft te kunnen zingen aldus Harrie, moet dat lukken. Helaas kost dat heel veel geld, daarom heeft hij van de louche Willem 100.000 euro geleend. Dit met als voorwaarde dat de vriendin van deze Willem, Annet, gespeeld door Jacqueline Aronson, mag spelen in het theaterstuk van Harrie. Toevallig zoekt Harrie nog wel twee actrices om mee te spelen, dus dat komt niet verkeerd uit.
Zijn vaste hulp Danny, gespeeld door Karel Simons, regelt op hetzelfde moment met Fien, dat zijn vriendin Pim, gespeeld door Rosalie de Jong, ook mag meespelen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.