Première Daphne Wellens als Sarah Liebman in spektakel-musical 40-45 – FotoReportage

Première Daphne Wellens als Sarah Liebman in spektakel-musical 40-45 – FotoReportage

Deze zomer konden de cast & crew genieten van een welverdiende vakantie maar inmiddels draait 40-45 weer op volle toeren. Op zaterdag 28 september 2019 speelde Daphne Wellens haar première-voorstelling in de rol van het joodse meisje Sarah Liebman. Naast Daphne Wellens vervoegen ook Maja Van Honsté en Hans De Munter de hoofdcast van 40-45. Van Honsté zal te zien zijn in de rol van Marie De Bruycker en De Munter zal Leon, de verzetsleider, spelen.
Op 7 oktober 2018 werd de spektakel-musical 40-45 losgelaten op het publiek. Een concept van Gert Verhulst met muziek van Will Tura en Steve Willaert. Allard Blom schreef de liedteksten en, samen met Frank Van Laecke, het script. De regie is van de hand van Frank Van Laecke.

Het verhaal:
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.