Première Brandweerman Sam Live!

Première Brandweerman Sam Live!

Zaterdag 27 december vindt de feestelijke première plaats van de nieuwe familiemusical ‘Brandweerman Sam Live!’ in Theater De Stoep in Spijkenisse. Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van TV, beleeft samen met de andere brandweermannen een spannend avontuur in de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

Het verhaal

Het normaal zo rustige dorpje Piekepolder is druk bezig met de voorbereidingen voor een groot festival. Commandant Staal heeft een bijzondere gast uitgenodigd en het belooft een groot feest te worden. Maar plots gebeuren er vreemde dingen en binnen de kortste keren staat heel Piekepolder op stelten. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt. Zou hij het festival nog op tijd kunnen redden?

Verkleedwedstrijd

Van Hoorne Entertainment nodigt alle bezoekers uit om verkleed als Brandweerman naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een Meet & Greet .

 

Zaterdag 27 december, aanvang 14:00 uur (voorpremière) en aanvang 16:00 uur (De Première), Theater De Stoep, Theaterplein 1, Spijkenisse. Kaartprijs € 18,00. Reserveringen www.theaterdestoep.nl of telefonisch: 0181-652222. Exclusief reserveringskosten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.