Powervrouwen openen Huishoudbeurs

Powervrouwen openen Huishoudbeurs

Zeventigste editie gaat feestelijk van start

De actrices van de gloednieuwe theatervoorstelling Powervrouwen: een revue van nu 2 openen op zaterdag 21 februari de Huishoudbeurs in Amsterdam. De cast, bestaande uit o.a. Lieneke Le Roux, Cystine Carreon, Mylène D’Anjou en Pamela Teves, verzorgt speciaal voor de start van de zeventigste editie een feestelijk optreden.

De Huishoudbeurs is een heus begrip in ons land. De laatste jaren kwamen gemiddeld een kwart miljoen bezoekers, voornamelijk vrouwen, op dit lifestyle evenement af. Powervrouwen: een revue van nu 2 draait ook om damesdingen; van relaties en carrière tot lichamelijk verval. Hilarische, pijnlijke, ontroerende en vooral herkenbare dingen die het leven van een vrouw (onge)makkelijker maken. Bovendien is er een sketch over de Huishoudbeurs in de voorstelling opgenomen.

Nicole Mengerink, beursmanager van de Huishoudbeurs licht toe: “ De interesses van onze vrouwen zijn heel herkenbaar voor de vrouwen die naar voorstelling van Powervrouwen gaan. Ik ben trots dat de cast Powervrouwen een feestelijk optreden komt doen tijdens de opening en dat zelfs in de voorstelling een sketch is opgenomen over de Huishoudbeurs”.

De Huishoudbeurs wordt van zaterdag 21 februari tot en met zondag 1 maart 2015 gehouden in Amsterdam RAI.
Powervrouwen, een revue van nu 2 staat vanaf vrijdag 20 februari t/m zaterdag 30 mei 2015 in theaters door het land.

wanneer                             zaterdag 21 februari 2015 om 10:30 uur

waar                                     Amsterdam RAI

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.