Populaire karakters Fien & Teun beleven nieuwe avonturen  bij RTL Telekids

Populaire karakters Fien & Teun beleven nieuwe avonturen bij RTL Telekids

De twee vrolijke boerenkinderen Fien & Teun zijn terug bij RTL Telekids! Vanaf 2 mei 2016 beleven ze in twintig nieuwe afleveringen leuke en leerzame avonturen op en rond hun boerderij. Al spelend ontdekt het tweetal in het fictieve dorpje Molenwaard het Hollandse landleven. Iedere aflevering wordt ondersteund door vrolijke meezingliedjes over het thema. De serie is bijzonder populair onder peuters en kleuters.

In deze reeks wonen er twee nieuwe dieren op de boerderij: naast het varkentje Sebastiaan zijn er nu ook Rosa de koe en het blije hondje Pim. Samen met deze nieuwe dierenvrienden leren zowel de vrolijke boerenkinderen ín het programma als de jonge kijkers vóór de televisie op speelse wijze over de herkomst van melk en kaas, de natuur en het verzorgen van dieren. Geven bruine koeien chocolade melk? Hoe zorg je dat je groter wordt? Hoe komen er gaatjes in de kaas? En waarom kun je in de zomer niet schaatsen? Vragen die in de nieuwe afleveringen van Fien & Teun beantwoord worden

Fien & Teun is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids.

De nieuwe afleveringen van Fien & Teun zijn van 2 mei 2016 van maandag tot en met vrijdag rond 11:05 uur te zien bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.