Populaire duo Titus & Fien in Theater RAI Amsterdam

Populaire duo Titus & Fien in Theater RAI Amsterdam

Lachen, gieren en brullen; maak je klaar voor buikpijn van het lachen. Na vele rollen in sprookjesmusicals als Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, is het nu tijd voor een eigen show. Het knotsgekke tovenaarsduo Titus & Fien is in september te zien in de megagrote en megagezellige ‘Titus & Fien Zomershow’ in onder andere de RAI in Amsterdam.

Titus & Fien zijn al bijna tien jaar te zien in de Nederlandse theaters en laten het publiek lachen met hun grappen en grollen. In de Titus & Fien Zomershow zijn de twee tovenaars druk bezig met de voorbereidingen op hun zomervakantie. Fien probeert alles goed te regelen, maar Titus gooit met zijn grapjes roet in het eten. Compleet met showballet en een live band zetten Titus en Fien de RAI op zijn kop.

De RAI kleurt groen in september, want Titus & Fien roepen alle kinderen op om in hun kleur verkleed te komen. Degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed komt, wordt zelfs op het podium geroepen als onderdeel van de show! En na afloop is er voor iedereen tijd om met deze grapjassen op de foto te gaan.

De Titus & Fien Zomershow is tussen 5 en 18 september meerdere malen te zien in diverse Nederlandse Theaters. Dit wil je niet missen!

Foto: Levin den Boer

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.