Populair kinderduo Ernst en Bobbie komt op 21 februari naar DeLaMar Theater in Amsterdam

Populair kinderduo Ernst en Bobbie komt op 21 februari naar DeLaMar Theater in Amsterdam

 Van oktober 2016 tot en met mei 2017 staan Ernst en Bobbie weer op de bühne in de Nederlandse theaters met twee vrolijke shows voor het hele gezin. De Vakantieshow is een vrolijke, interactieve voorstelling, waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland. Dit doldwaze avontuur van de twee kinderhelden, bevat alle vertrouwde ingrediënten dat het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur en heel veel bekende liedjes en grappen voor jong en oud. Medio november maakt de reguliere show ruim twee weken plaats voor de speciale Sinterklaasshow: Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. Hierin organiseren Ernst en Bobbie een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas, waarbij natuurlijk van alles mis gaat. Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop van beide shows op www.ernstbobbie.nl.


De Vakantieshow
Van 2 oktober 2016 t/m 31 mei 2017 te zien in het theater

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis: op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is er geen enkele plaats meer vrij. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping. Maar of dat nou zo’n goed idee is…? Elke Ernst en Bobbie-show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van TV.

Ernst en Bobbie
Het populaire kinderheldenduo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al ruim 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium afspat tijdens de Ernst en Bobbie-shows.

Over Trend Media
Trend Media produceert theater- en tv-programma’s. Sinds 1987 is het productiebedrijf, onder leiding van Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, actief op het gebied van kinderproducties. Trend Media is voornamelijk bekend van series als Ernst, Bobbie en de rest (RTL 8), XMIX (Z@ppelin), Burgers’ Zoo en Waarom (RTL 8), de Ep de Pret Show (RTL 8), Burgers’ Zoo Natuurlijk (RTL 4) en Uitgelicht: Burgers’ Zoo (RTL 4). Daarnaast bedenkt, schrijft en produceert Trend Media sinds 1998 verschillende theaterproducties die te zien zijn in de grotere theaters in Nederland. Trend Media produceert de shows van Ernst, Bobbie en de rest en vanaf oktober 2016 ook de theatervoorstelling van Bobo en de interactieve voorstelling Checkpoint Theater.

Trend Media co-produceerde meerdere bioscoopfilms en werkte 11 jaar mee aan Het Feest van Sinterklaas in Ahoy. Het bedrijf is specialist in kinderformats en schrijft kinder- en achtergrondmuziek voor producties, bedenkt concepten en helpt bij onderhandelingen met tv-zenders en co-producenten. Voor Trend Media is het een uitdaging om concepten te bedenken, te produceren en uit te zenden die voor 3 partijen succesvol zijn: de cliënt, de zender en de producent.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.