Plzier Entertainment viert hun 10 jarige jubileum met Plzier & Friends De Disney Edition

Plzier Entertainment viert hun 10 jarige jubileum met Plzier & Friends De Disney Edition

Plzier entertainment bestaat dit jaar alweer 10 jaar! En dat werd afgelopen zondag gevierd met Plzier & Friends de Disney edition in De Vorstin in Hilversum.
 
De show zat boordevol bekende en minder bekende Disney hits. Zo kwamen er nummers uit onder andere “The Lion King”, “Tarzan”, “Frozen”, “The Little Mermaid”, “Aladin”, “Hercules” en “Pocahontas” voorbij. Helaas zat niet altijd de juiste persoon bij het juiste nummer waardoor ik soms wat inleving miste. Maar dat stond dit jubileum feestje verder niet al te veel in de weg en was het een gezellige vlotte show. Er was aandacht besteed aan het totaalbeeld, met onder andere de kleding en belichting.

De cast van deze editie van Plzier & Friends bestaat uit de Disney prinsen: Guido, Joey, Nino, Rowan & Jelle en de Disney prinsessen: Milou, Amber, Mirthe, Linde & Shanice. Het zou leuk zijn om in de toekomst meer Plzier & Friends in concert te zien maar dan zou een ander thema natuurlijk weer leuk zijn. Plzier entertainment is nu op weg naar het twintigjarig jubileum!
 
Plzier Entertaiment maakt gebruik van het jubileum om ook een goed doel te steunen. Van elke verkocht kaartje ging €1,50 naar Vila Pardoes. Villa Pardoes is een vakantieverblijf bij De Efteling in Kaatsheuvel voor kinderen met een ernstige en mogelijk levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis vakantie, waar ze de zorgen even kunnen vergeten en kunnen genieten van de wereld vol wonderen. Villa Pardoes richt zich op zieke kinderen in de leeftijdscategorie van vier tot twaalf jaar oud.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.