Plzier Entertainment brengt met de musical Hairspray het feel-good gevoel naar Hilversum

Plzier Entertainment brengt met de musical Hairspray het feel-good gevoel naar Hilversum

In het weekend van 25 en 26 juni 2022 stond Plzier Entertainment met de musical Hairspray in ‘De Vorstin’ in Hilversum. Wij mochten op zondagmiddag 26 juni komen kijken.
 
Hairspray vertelt het verhaal van Tracy Turnblad, een trouwe fan van the Corny Collins Show. Er is maar één ding dat zij het allerliefste wil; dansen in haar favoriete tv-show. Als ze op school Seaweed, een echte R&B danser ontmoet, leert ze van hem de meest gave dansmoves. En met succes; als Tracy meedoet aan de audities voor the Corny Collins Show wordt ze toegelaten! Maar achter de schermen blijkt dat toch even anders, Amber en haar moeder Velma von Tussle doen er alles aan om alleen de “mooie“ mensen toe te laten. Alleen slanke, maar vooral blanke mensen mogen meedoen. Tijd voor verandering vindt Tracy, die opkomt voor haar vrienden! Hairspray neemt je mee naar de jaren ‘60, en bezorgt het ultieme feel-good gevoel voor de hele familie!
 
Het feel-good gevoel dat Plzier Entertainment met deze show wil brengen spatte vanaf de eerste tot de laatste muzikale klanken van het toneel af. Daarmee is Hairspray een zeer fijne voorstelling om naar te kijken. Alhoewel de voorstelling wordt opgevoerd door amateurs raakt het dicht aan een professionele voorstelling. Er is heel duidelijk veel aandacht besteed aan het decor, de rekwisieten en de kostuums. Daarnaast is er ook veel zorg uit gegaan naar het lichtontwerp. De technici creëren telkens de juiste sfeer in de scènes. Alle talenten zijn er vocaal goed bij. Zowel de solostukken als de samenzang klinkt fantastisch. Al met al heeft Plzier Entertainment samen met een talentvolle cast weer een mooie productie weten neer te zetten.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.