Plzier Entertainment brengt High School Musical van hoog niveau

Plzier Entertainment brengt High School Musical van hoog niveau

Recensie: Stephan Markus

High school musical…velen kennen wel het verhaal van de stoere basketbalspeler en het musical meisje. Plzier Entertainment speelde afgelopen weekend deze feelgood musical. De perspresentatie afgelopen september beloofde al veel, dus met hoge verwachtingen waren we in Hilversum aanwezig bij de voorstelling.

Het basisdecor bevat twee trappen. Hiermee wordt elke denkbare ruimte geloofwaardig gecreëerd, van de karaoke bar tot het scheikunde lokaal en uiteraard de sportzaal. On stage zien we een jonge cast die met heel veel Plzier deze fijne musical speelt. Alles klopt; het decor, de kostuums, de muziek en, niet geheel onbelangrijk, de cast!

De combinaties van acteurs zijn erg goed gecast. Troy en Gabriella zijn een ontroerend tot kippenvel veroorzakend duo. Sharpay en Ryan spelen alsof ze in het echt ook zo’n hysterische broer en zus zijn. Ook de andere rollen zijn uitstekend gecast. Het meisje dat een kat speelt tijdens de inspiratie les zou je haast thuis willen hebben en er een krabpaal voor kopen. En dat zelfs een regenworm zoveel karakter kan bezitten, is na dit weekend ook duidelijk!

Plzier Entertainment streeft, naast plezier in het spelen, naar perfectie en dat is terug te zien in de totale productie. Het niveau van de show en de gehele cast is bijzonder hoog en in de zaal werd dat met grote bewondering ervaren.

High school musical van Plzier Entertainment bleek een amateurvoorstelling van professionele klasse. Een AMA-nominatie zou voor deze cast een verdiende kroon op het mooie werk zijn.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.